Simpang Lima Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Simpang Lima Semarang ya iku alun-alun ing Kutha Semarang. Alun-alun iki uga diarani Lapangan Pancasila.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "Simpanglima Semarang Seputar Semarang". Dibukak ing 4 Desember 2015. Check date values in: |accessdate= (pitulung)