Simpang Lima Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Simpang Lima Semarang ya iku alun-alun ing Kutha Semarang. Alun-alun iki uga diarani Lapangan Pancasila.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "Simpanglima Semarang Seputar Semarang". Dijupuk 4 Desember 2015.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)