Simangumban, Tapanuli Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Simangumban, Tapanuli Lor
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tapanuli Utara {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Simangumban iku kecamatan ing Kabupaten Tapanuli Utara Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Tapanuli Utara