Sikat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sikat kuwi kalebu salah sawijining piranti kanggo reresik. Sikat kuwi kalebu piranti kang tansah wigati banget kanggo janma manungsa, linuwih kanggo ngresiki sembarang kang perlu diresiki. Jenis Sikat kuwi ana telu, kayata :

  • Sikat Untu
  • Sikat Kumbahan
  • Sikat Tekel

sujarah[sunting | Owah sumber]

Sikat untu kuwi kalebu piranti kang wigati banget kanggo jaga kesehatan, mligine kesehatan rongga cangkem [1]. temtune sikat untu terus ngalami perkembangan desain ing saben jamane [1].


paedah[sunting | Owah sumber]

cathetan suku[sunting | Owah sumber]

  1. ^ a b (id) [1] (diundhuh tanggal 26 Juli 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sikat&oldid=830797"