Sikat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sikat iku kalebu salah siji piranti kanggo reresik. Sikat iku kalebu piranti kang tansah wigati banget kanggo janma manungsa, linuwih kanggo ngresiki sembarang kang perlu diresiki. Jinis Sikat iku ana telu, kaya ta:

  • Sikat Untu
  • Sikat Kumbahan
  • Sikat Tekel

Sajarah[besut | besut sumber]

Sikat untu iku kalebu piranti kang wigati banget kanggo jaga keséhatan, mligine keséhatan gronggongan cangkem [1]. temtune sikat untu terus ngalami perkembangan désain ing saben jamane [1].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b [1] (diundhuh tanggal 26 Juli 2011)