Sikat

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Sikat iku kalebu salah sawijining piranti kanggo reresik. Sikat iku kalebu piranti kang tansah wigati banget kanggo janma manungsa, linuwih kanggo ngresiki sembarang kang perlu diresiki. Jinis Sikat iku ana telu, kayata :

  • Sikat Untu
  • Sikat Kumbahan
  • Sikat Tekel

Sujarah[besut | besut sumber]

Sikat untu iku kalebu piranti kang wigati banget kanggo jaga keséhatan, mligine keséhatan rongga cangkem [1]. temtune sikat untu terus ngalami perkembangan désain ing saben jamane [1].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b (id) [1] (diundhuh tanggal 26 Juli 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sikat&oldid=1000131"