Siempat Nempu Hulu, Dairi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Siempat Nempu Hulu, Dairi
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Dairi {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Siempat Nempu Hulu iku kecamatan ing Kabupaten Dairi Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Dairi