Sibolga Kutha, Sibolga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sibolga Kutha, Sibolga
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sibolga {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Sibolga Kutha iku kecamatan ing kutha Sibolga Propinsi Sumatra Lor.

Kutha Sibolga