Sibolga Kidul, Sibolga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sibolga Kidul, Sibolga
Nagara Indonésia

Sibolga Kidul iku kacamatan ing kutha Sibolga Propinsi Sumatra Lor.

Kutha Sibolga