Menyang kontèn

Sibabangun, Tapanuli Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sibabangun, Tapanuli Tengah
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.01.08 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tapanuli Tengah {{{nama dati2}}}]]

Sibabangun iku kecamatan ing Kabupaten Tapanuli Tengah Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Tapanuli Tengah