Menyang kontèn

Shikotan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Shikotan (Rusia: Шикотан; Jepang: 色丹島; Ainu: シコタン utawa シコタヌ), uga diarani Pulo Shpanberg (dijupuk saka jeneng Martin Spangberg) yaiku salah sijining pulo gedhe ing Kapuloan Kuril wilayah administrasi Pedherasi Ruslan. Pulo kasebut ana ing wetan pasisir Ujung Nemuro, Hokkaido, Jepang. Shikotan menika salah sijining saka pulo paling kidul ing Kapuloan Kuril sing diklaim Jepang minangka wilayah Jepang. Jeneng Shikotan asale saka basa Ainu sing artine "desa gedhe".

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jab[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Shikotan ing Wikimedia Commons