Shell

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Shell ya iku siji perusahaan energi sing diduweni déning nagara Walandi.Markas utama perusahaan iki ana ing kutha Den Haag, Walandi, lan London, Britania Raya.

Ing Indonésia Shell uga aktif ing panambangan minyak bumi lan pompa bènsin.