Shark Night

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gambar:Shark night 3d film poster.jpg
Teaser poster
DisutradaraniDavid R. Ellis
DiprodhuseriChris Briggs
Mike Fleiss
Lynette Howell
Ditulis déningWill Hayes
Jesse Studenberg
DibintangiSara Paxton
Dustin Milligan
Chris Carmack
Katharine McPhee
Donal Logue
Joshua Leonard
Joel David Moore
DimusikiGraeme Revell
SinématografiGary Capo
Dibesut déningDennis Virkler
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningRogue
Tanggal metu
  • Sèptèmber 2, 2011 (2011-09-02)
Suwéné
91 Menit
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Rantaman$25 million[1]
Kalarisan$40,136,479[2]

Shark Night 3D nggih punika sesirah filem saking Amerika Serikat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning David R. Ellis. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel film nggih punika Chris Briggs sesarengan kaliyan Mike Fleiss lan Lynette Howell. Skénariyo kaanggit déning Will Hayes lan Jesse Studenberg. Tanggel jawab babagan musik kapasrahaken dhumateng Graeme Revell. Sinematografi dipuncakaken déning. Wondéné pambesutan filem kalampahaken déning Dennis Virkler. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani antawisipun Sara Paxton, Dustin Milligan, Chris Carmack, lan Katharine McPhee. Shark Night kababar ing surya 2 September 2011. Dumugi pungkasanipun pangeduman, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $40,136,479.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]