Shannon Lucid

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Shannon M. W. Lucid
Lucid pada sekitar tahun 2004
Antariksawati NASA
KabangsanAmerika Sarekat
StatusPensiun[1]
Lair (1943-01-14) Januari 14, 1943 (umur 79)
Shanghai, Tiongkok
Pedamelan sanèsBiokimiawan
MisiSTS-51-G, STS-34, STS-43, STS-58, STS-76, Mir NASA-1, STS-79
Èmblem misiSts-51-g-patch.png Sts-34-patch.png Sts-43-patch.png Sts-58-patch.png Sts-76-patch.png STS-79 patch.svg

Shannon Matilda Wells Lucid (lair ing Shanghai, Tiongkok, 14 Januari 1943; umur 79 taun) yaiku biokimiawan Amerika Sarekat lan pensiunan antariksawati NASA. Ing suatu wektu, ia megang rekor jangka wektu persinggahan ing luar angkasa paling suwe dening wong Amerika, serta dening wadon. Ia menyang luar angkasa kaping lima. Ia menika siji-sijine wadon Amerika sing bertugas ing program Mir.[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Shuttle-era astronauts Lucid and Ross retire from NASA". SpaceflightNow.com. Diarsip saka sing asli ing 2012-02-04. Dibukak ing 2012-01-31.
  2. "Astronaut Hall of Fame adds Shannon Lucid, Jerry Ross in 2014". baynews9.com.