Shane West

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Shannon Bruce Snaith
Shane West 2010.jpg
Pratélan latar wuri
ParabanShannon Snaith
SakaBaton Rouge, Louisiana
Mangsa akarya1995-present

Shane West punika lair ing taun 1978 ing Baton Rouge, Louisiana. Piyambakipun miwiti karir akting ing siswa 15 taun, wonten ing acara-acara tv. Ngantos ing taun 1999 sawekdal punika wonten ing acara ABC's "Once and Again" (1999). Saderengipun punika, West sampun main ing filem-filem tuladha Liberty Heights (1999) lan wonten ing filem It Takes (2000). Saderengipun dados aktor, West sampun dados penyanyi. Band punika dipunparingi asma Average Jo lan piyambakipun ugi dados panulis tembang lan ingkang main gitar.[1]

Filmography[besut | besut sumber]

  1. 2010 Nikita (TV series)
  2. 2010 El Dorado (TV series)
  3. 2010 The Presence
  4. 2010 The Love Affair (short)
  5. 2004-2009 ER (TV series)
  6. 2009 Echelon Conspiracy
  7. 2009 Red Sands
  8. 2009 The Lodger
  9. 2007 What We Do Is Secret
  10. 2007 Supreme Courtships (TV movie)
  11. 2006 The Elder Son
  12. 2003 The League of Extraordinary Gentlemen
  13. 1999-2002 Once and Again (TV series)
  14. 2002 A Walk to Remember
  15. 2001 Get Over It
  16. 2000 Dracula 2000
  17. 2000 Whatever It Takes
  18. 2000 A Time for Dancing
  19. 1999 Liberty Heights
  20. 1998 To Have & to Hold (TV series)
  21. 1998 Sliders (TV series)
  22. 1998 Buffy the Vampire Slayer (TV series)
  23. 1998 The Closer (TV series)
  24. 1998 Clips' Place (TV movie)
  25. 1997 Meego (TV series)
  26. 1997 The Westing Game (TV movie)
  27. 1997 Mr. Rhodes (TV series)
  28. 1996 Boy Meets World (TV series)
  29. 1996 The Crew (TV series)
  30. 1995 California Dreams (TV series)
  31. 1995 Picket Fences (TV series)[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. www.imdb.com(dipuntingali tanggal 8 Oktober 2011)
  2. www.movietei.com(dipuntingali tanggal 8 Oktober 2011)