Shafa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Shafa lan Marwah (Arab: الصفا As-Shofā ; المروة Al-Marwah) iku loro bukit kang dunungé ana ing saubengé (saiki sajeroning) Masjidil Karam ing Mekah, Arab Saudi, papan kanggo para Muslim mlaku bolak-balik kaping pitu (diarani sa'i) sajeroning ritual ngibadah kaji lan umrah.