Menyang kontèn

Setatsiyun Sasazu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Sasazu

笹津駅
Setatsiyun Sasazu ing Oktober 2007
Lokasi860 Sasazu, Toyama-shi, Toyama-ken 939-2223
Jepang
Koordinat36°33′43″N 137°12′41″E / 36.56194°N 137.21139°E / 36.56194; 137.21139
Operator JR West
Jalur Jalur Utami Takayama
Letak dari pangkal200.5 km saka Gifu
Jumlah peron1 peron pulo
Jumlah jalur2
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka27 November 1930
Penumpang
FY2015136 per dina[1]
Lokasi pada peta
Setatsiyun Sasazu kapernah ing Jepang
Setatsiyun Sasazu
Setatsiyun Sasazu
Lokasi di Jepang

Setatsiyun Sasazu (笹津駅 Sasazu-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Utami Takayama ing kutha Toyama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Sasazu menika setatsiyun ing Jalur Utami Takayama, lan nduweni adoh 200.5 kilometer saka pungkasan jalur kasebut ing Gifu lan 11.3 kilometer saka titik keparo ing jalur antarane JR West lan JR East ing Inotani.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 10-2 JR路線別旅客貨物輸送状況(1日平均) . Japan: Toyama Prefectural Office. 2016. Dibukak ing 6 June 2017.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Toyama-railstation-stub