Menyang kontèn

Setatsiyun Nirehara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Nirehara

楡原駅
Setatsiyun Nirehara ing April 2008
Lokasi3610 Nirehara, Toyama-shi, Toyama-ken 939-2184
Jepang
Koordinat36°31′44″N 137°13′44″E / 36.5290°N 137.2289°E / 36.5290; 137.2289
Operator JR West
Jalur Jalur Utami Takayama
Letak dari pangkal196.2 km saka Gifu
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka27 November 1930
Penumpang
FY201535 per dina[1]
Lokasi pada peta
Setatsiyun Nirehara kapernah ing Jepang
Setatsiyun Nirehara
Setatsiyun Nirehara
Lokasi di Jepang

Setatsiyun Nirehara (楡原駅 Nirehara-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Utami Takayama ing kutha Toyama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Nirehara menika setatsiyun ing Jalur Utami Takayama, lan nduweni adoh 196.2 kilometer saka pungkasan jalur ing Gifu lan 7.0 kilometer saka titik sing keparo ing jalur kasebut antarane JR West lan JR East ing Inotani.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 10-2 JR路線別旅客貨物輸送状況(1日平均) . Japan: Toyama Prefectural Office. 2016. Dibukak ing 6 June 2017.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Toyama-railstation-stub