Menyang kontèn

Setatsiyun Niimi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Niimi, 2007
Peron-peron 1 lan 2 ing Setatsiyun Niimi, 2019
Peron-peron 5 lan 6 ing Setatsiyun Niimi, 2019

Setatsiyun Niimi (新見駅 Niimi-eki?) yaiku setatsiyun JR West sing ana ing Niimi, Prefektur Okayama, Jepang. Setatsiyun kasebut dilayani dening Jalur Geibi, Jalur Hakubi, lan Jalur Kishin.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 34°59′14″N 133°27′25″E / 34.98722°N 133.45694°E / 34.98722; 133.45694