Menyang kontèn

Setatsiyun Kushida

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kushida

櫛田駅
Setatsiyun Kushida
Lokasi1131-5 Toyohara-cho, Matsusaka, Mie
(三重県松阪市豊原町1131-5)
Jepang
OperatorKintetsu Railway
JalurJalur Yamada
Sejarah
Dibuka1930
Penumpang
FY2010631 per dina
Peron setatsiyun Kushida

Setatsiyun Kushida (櫛田駅 Kushida-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Yamada, Matsusaka, Prefektur Mie, Jepang, sing dioperasike dening operator sepur swasta Kintetsu Railway. Setatsiyun Kushida nduweni adoh 13.9 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Ise-Nakagawa.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Terada, Hirokazu (July 2002). データブック日本の私鉄 [Databook: Japan's Private Railways]. Japan: Neko Publishing. ISBN 4-87366-874-3.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 34°32′56″N 136°35′00″E / 34.5489°N 136.5832°E / 34.5489; 136.5832