Serge Gnabry

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Serge Gnabry ndhik Arsenal pas taun 2015

Serge Gnabry iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Stuttgart, Jerman tanggal 14 Juli 1995.[1] Pemain sing posisiné ndhik pérangan tengah iku tau main ndhik tim bal-balan Jerman U-21.[1] Piyambaké uga kalebu tim bal-balan Jerman kanggo main ndhik Olimpiade Rio de Janeiro sing dilangsungné tanggal 3 nganti 20 Agustus.[2]

Karir[besut | besut sumber]

Piyambaké iku juru main binaané Arsenal F.C..[3] Sakdawané mangsa 2014 nganti 2015 piyambaké ora bisa main amarga cedera ndhik dengkulé.[2] Piyambaké tau disilihné ana ing West Bromwich Albion F.C nanging wes mbalik manèh ana ing tim Arsenal F.C..[2] Ndèk kabèh kompetisi Gnabry wis tau main ping sanga dadi starterlan ping sanga dadi juru main cadangan wektu ndhik Arsenal F.C..[4]

Saiki juru main iku lagi ana sing nyenengi ya iku Hertha Berlin salah sijiné tim bal-balan teka Bundesliga Jerman.[4] Dirasa wis dadi pemain kang cukup diwasa, Bayern Muenchen kepincut kanggo boyong Gnabry, aslie wiwit saka musim 2018/19 Gnabry dadi pérangan wigati klub kang duwé aran FC Hollywood kasebut.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b "Serge Gnabry". www.goal.com. Dijupuk 22 August 2016. 
  2. a b c "Gnabry masuk dalam pratélan tim Jerman yang berangkat dan ambil pérangan di Olimpiade Rio". www.goal.com. Dijupuk 22 August 2016. 
  3. "Gnabry". www.bt96777.com. Dijupuk 22 August 2016. 
  4. a b "Hertha Berlin Ingin Tampung Serge Gnabry". www.fourfourtwo.com. Dijupuk 22 August 2016.