Semende Darat Ulu, Muara Enim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Semende Darat Ulu, Muara Enim
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Muara Enim {{{nama dati2}}}]]

Semende Darat Ulu iku kecamatan ing kabupaten Muara Enim, Sumatra Selatan.

Kabupaten Muara Enim