Semende Darat Laut, Muara Enim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Semende Darat Laut, Muara Enim
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Muara Enim {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Semende Darat Laut iku kecamatan ing kabupaten Muara Enim, Sumatra Selatan.

Kabupaten Muara Enim