Sei Lepan, Langkat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sei Lepan, Langkat
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Langkat {{{nama dati2}}}]]

Sei Lepan iku kecamatan ing Kabupaten Langkat Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Langkat