Sei Bingai, Langkat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sei Bingai, Langkat
Nagara Indonésia
Jembar331,2 Kilomèter pesagi

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Langkat {{{nama dati2}}}]]

Sei Bingai iku kecamatan ing Kabupaten Langkat Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Langkat