Sean Roughan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sean Roughan
Katerangan priangga
Jeneng dawa Sean Patrick Roughan[1]
Tanggal lair (2003-03-14) 14 Maret 2003 (umur 18)
Papan lair Republik Irlandia
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Lincoln City
Angka 30
Karir nom
–2019 Phoenix F.C.
2019–2020 Lincoln City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2020– Lincoln City 6 (0)
Tim nasional
2020– Republik Irlandia U-17 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:36, 3 November 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 13:00, 16 September 2020 (UTC)

Sean Patrick Roughan (lair 14 Maret 2003) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Bek kanggo Lincoln City.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Lincoln City" (PDF). English Football League. p. 38. Dibukak ing 22 September 2020.