Scribd

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Scribd
Scribd new logo.png
Tipe Pribadi
Madeg San Fransisko, California
(Maret, 2007)
Kantor pusat San Fransisko, California
Tokoh penting Trip Adler (CEO),
George Consagra (Présidhèn),
Jared Friedman (CTO),
Tikhon Bernstam (COO)
Jasa Berbagi dokumen
Status aktif

Scribd iku situs web andom-dokumen sing penganggené bisa ngirimna dokumené karo format sing akèh jinisé, lan nyimpen dokumené ing situs mau ing format iPaper. Scribd saiki wis dhuwe punjul 50 yuta penganggé lan punjul 50.000 dokumen dimuat ben dinané.

Investor[besut | besut sumber]

Perusahaan iki diwiwiti karo dana USD $12,000 saka Y Combinator, lan nerima luwih sakaUSD $3.7 yuta ing Juni 2007 sing diperoleh saka investor Redpoint Ventures and The Kinsey Hills Group.

Format sing didukung[besut | besut sumber]

Format sing didukung ya iku:

Layanan Serupa[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]