Scribd

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Scribd
Gambar:Scribd logo.png
Tipe Pribadi
Madeg San Fransisko, California
(Maret, 2007)
Kantor pusat San Fransisko, California
Tokoh penting Trip Adler (CEO),
George Consagra (Presiden),
Jared Friedman (CTO),
Tikhon Bernstam (COO)
Jasa Berbagi dokumen
Status aktif

Scribd iku situs web andom-dokumen sing penganggené bisa ngirimna dokumené karo format sing akeh jenisé, lan nyimpen dokumené ting situs kasebut ing format iPaper. Scribd saiki wis dhuwe luwih saka 50 yuta penganggé lan luwih saka 50.000 dokumen dimuat ben dinané.

Investor[sunting | sunting sumber]

Perusahaan iki diwiwiti karo dana USD $12,000 saka Y Combinator, lan nerima luwih sakaUSD $3.7 yuta ing Juni 2007 sing diperoleh saka investor Redpoint Ventures and The Kinsey Hills Group.

Format sing didukung[sunting | sunting sumber]

Format sing didukung yaiku:

Layanan Serupa[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Scribd&oldid=826279"