Scott Dixon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Scott Dixon

Scott Dixon, MNZM (dikenal kanthi jeneng Scott Dixon, lair ing Brisbane, Queensland, Australia, 22 Juli 1980) yaiku pembalap mobil profesional Selandia Baru sing saiki main ing IndyCar Series bareng karo Chip Ganassi Racing.

Pranala luar[besut | besut sumber]