Sauda

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Sauda
Désa ing Norwegia
Nagara Flag of Norway Norwegia
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)

Sauda punika désa dumunung ing nagara Norwegia.

Delengen uga[sunting | besut sumber]

Réferènsi[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sauda&oldid=1009767"