Sartono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sartono (lair ing Madiun, Jawa Wétan, 29 Mèi 1936; umur 84 taun) iku mantan guru seni musik yayasan swasta ing Kuthta Madiun, Jawa Wétan, kang dikenal prestasiné nyipta lagu "Hymne Guru, Pahlawan Tanpa Tanda Jasa" ing taun 1980-an. Sawijining lagu wajib kang saiki tansah ditembangaké ing sekolah-sekolah tingkat SD nganti SMA ing Indonesia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Tak Benar Pencipta Hymne Guru Sedang Lara, kompas.com, diakses 20 September 2011.