Sario, Manado

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sario, Manado
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Manado {{{nama dati2}}}]]

Sario iku kecamatan ing Kutha Manado propinsi Sulawesi Utara.

  • Ranotana
  • Sario Utara
  • Sario Tumpaan
  • Sario Kotabaru
  • Sario
  • Titiwungen

Kutha Manado