Sario, Manado

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sario, Manado
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Manado {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Sario iku kecamatan ing Kutha Manado propinsi Sulawesi Utara.

  • Ranotana
  • Sario Utara
  • Sario Tumpaan
  • Sario Kotabaru
  • Sario
  • Titiwungen

Kutha Manado