Sandnes, Nordland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sandnes, Nordland
Désa ing Nurwègen
Negara  Norway
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)

Sandnes, Nordland punika désa dumunung ing nagara Norwegia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]