San Sebastián

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Pojok kutha San Sebastián

San Sebastián iku kutha kang dumunung ing sisih lor Spanyol. Padunungé ana 182.930 jiwa (2005). Kutha iki jembaré 60,89 km² lan kanthi kapadhetan 3.004 jiwa/km². Kutha iki dunungé ing wewengkon otonomi Pais Vasco.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

The Cathedral
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab San Sebastián ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=San_Sebastián&oldid=964018"