San Sebastián

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pojok kutha San Sebastián

San Sebastián iku kutha kang dumunung ing sisih lor Spanyol. Padunungé ana 182.930 jiwa (2005). Kutha iki jembaré 60,89 km² lan kanthi kapadhetan 3.004 jiwa/km². Kutha iki dunungé ing wewengkon otonomi Pais Vasco.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

The Cathedral
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab San Sebastián ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=San_Sebastián&oldid=964018"