Salyut 6

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Salyut 6 (Rusia: Салют-6) mangkono minangka sêtatsiyun antariksa gawèyane Uni Sovyèt.[1] Sêtatsiyun antariksa iki diumbulake mawa roket Proton-K tanggal 29 September 1977. Nganti tumêka akhir dhinêse tanggal 29 Juli 1982, Salyut 6 wis kasil ngubêngi Bumi kaping 27.785.[2][3]

Rèfêrènsi[besut | besut sumber]

  1. "Rekor Baru dengan Salyut-6". Tempo.co. Dibukak ing 31 Desember 2019. Check date values in: |accessdate= (pitulung)
  2. "Salyut 6". Astronautix.com. Dibukak ing 31 Desember 2019. Check date values in: |accessdate= (pitulung)
  3. "How Space Stations Work". HowStuffWorks.com. Dibukak ing 31 Desember 2019. Check date values in: |accessdate= (pitulung)