Salad endhog

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Salad endhog
Buku masakan: Salad endhog  Médhia: Salad endhog
Salad endhog
Yam khai dao : salad Thailand pedhes digawe karo endhog goreng

Salad endhog minangka olahan sing digawe utamane saka endhog lan mayonnaise sing wis dicampur asring kalebu bahan liyane kaya ta celery utawa mustar .