Endhog gorèng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sunny Side Up
Flickr - cyclonebill - Vagtel-spejlæg.jpg
AjanganBreakfast
Woworan pokokEggs
Buku masakan: Sunny Side Up  Médhia: Sunny Side Up

Endhog goreng, yaiku sajian mateng digawe saka siji utawa luwih endhog sing dicopot saka kulit lan dilebokake ing wajan, lan digoreng nganggo iringan minimal. Endhog goreng biasane dipangan kanggo sarapan ing pirang-pirang negara, nanging bisa uga disajikake ing mangan wayah awan.

Endhog goreng disedhiyakake karo rempah-rempah Vegeta ing Kroasia
Loro endhog karo keju biru ing piring