Sajen jenang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sajen jenang ing kabudayan Jawa ya iku sajen ingkang diagem kanggé mengeti lahiran bayi. Ubo rampe jenang kebagi dados jenang putih, jenang abang, jenang baro-baro, dan jenang pliringan.