Sajarah sastra indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
poto sajarah sastra indonesia

Sajarah sastra Indonésia asalipun saking tembung history ingkang tegesipun inggih punika sajarah. Nanging ing perkembanganipun, lajeng tembung Latin scientia luweh kerep dienggo kanggé nyebutaken pertelaan sistematis nonkronologis ingkang bahas alam donya, bènten kaliyan istoriaingkang limrahipun dipunenggo kanggé pertelaan ingkang bahas tandha-tandha-gejalanipun ing urutan kronologis.