Saint-Dié-des-Vosges

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Saint-Dié-des-Vosges
Blason ville fr Saint-Die-des-Vosges (88).svg
Lambang Kota
Motto: "--"
(Makna): "--"
Sesanti:
Lokasi Saint-Dié-des-Vosges ing Prancis
Dina Dadi: 669
Walikota: Christian Pierret
Luas: 49,15 km²
Penduduk:
Kepadatan:
22 569 (1999)
+/- 489 / km²
Kode Tilpun: (-)
Situs web resmi: [1]
Museum Pierre-Noël

Saint-Dié-des-Vosges iku kutha gedhe ing Vosges département ya iku ing région Lorraine dumunung ana ing Prancis kidul.

Géografi[besut | besut sumber]

Ékonomi[besut | besut sumber]

Sajarah[besut | besut sumber]

Universalis Cosmographia

1507 : Universalis Cosmographia (Martin Waldseemüller)

Budaya[besut | besut sumber]

Universitas[besut | besut sumber]

Universitas

Institut universitaire de technologie :

Pranala jaba[besut | besut sumber]