Saint-Dié-des-Vosges

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Saint-Dié-des-Vosges
Blason ville fr Saint-Die-des-Vosges (88).svg
Lambang Kota
Sesanti: "--"
(Makna): "--"
Sesanti:
Lokasi Saint-Dié-des-Vosges ing Prancis
Dina Dadi:669
Walikota:Christian Pierret
Jembar:49,15 km²
Penduduk:
Kepadatan:
22 569 (1999)
+/- 489 / km²
Kode Tilpun:(-)
Situs web resmi:[1]
Museum Pierre-Noël

Saint-Dié-des-Vosges iku kutha gedhé ing Vosges département ya iku ing région Lorraine dumunung ana ing Prancis kidul.

Géografi[besut | besut sumber]

Ékonomi[besut | besut sumber]

Sajarah[besut | besut sumber]

Universalis Cosmographia

1507 : Universalis Cosmographia (Martin Waldseemüller)

Budaya[besut | besut sumber]

Universitas[besut | besut sumber]

Universitas

Institut universitaire de technologie :

Pranala njaba[besut | besut sumber]