Menyang kontèn

Saginaw Grant

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Grant, 2015

Saginaw Morgan Grant (lair ing Amérika Sarékat, 20 Juli 1936; umur 87 taun) ya iku sawijining aktor saka Amérika Sarékat.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Actor Saginaw Grant, Known For 'Lone Ranger' And 'Breaking Bad,' Dies At 85". NPR.org (ing basa Inggris). Dibukak ing 2021-08-08.

Pranala njaba[besut | besut sumber]