SMA Negeri 1 Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sekolah Menengah Atas Negeri 1 Tegal
Tegal.jpg
Data Sekolah
Madeg:
Provinsi: Jawa Tengah
Alamat: Kabupatèn Tegal
Nomer Tilpun:
Fax:
Kepala Sekolah:
Gunggung Kelas:
Program Jurusan:
Rentang Kelas:
Kurikulum:
Gunggung Siswa:
NEM Mlebu paling cendhèk: (2008)
NEM Mlebu paling dhuwur: (2008)
NEM Mlebu rata-rata: (2008)
Status sekolah: Negeri
Website:
Email: ---

SMA Negeri 1 Tegal (utawa SMAN 1 Tegal) ya iku salah sawijiné sekolah kang akèh peminate ning kawasan kutha lan Kabupatèn Tegal.[1] SMAN 1 Tegal manggon ing Jl. Mantri Supeno 16, Kota Tegal.[2] SMA iki madeg tanggal 1 Agustus 1958 kanthi aran SMA Negeri Tegal. Nanging, wiwit tanggal 1 Agustus 1980 diganti arane dadi SMAN 1 Tegal.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Hapipah, Nur.1995.Sekolahku.Tegal
  2. school history