Menyang kontèn

SCP – Containment Breach

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
SCP – Containment Breach
SCP Containment Breach logo.jpg
PangembangJoonas Rikkonen (biyasané dikenal minangka Regalis)
Rilis pisanan15 April 2012; 12 taun kapungkur (2012-04-15)
Versi rilis terbaru1.3.9 / 31 Oktober 2017; 6 taun kapungkur (2017-10-31)[1]
Basa pamrogramanBlitz3D Engine
PlatformMicrosoft Windows
JenisVidio gim sak pamain Horor ''survival''
LisènsiCC BY-SA

SCP – Containment Breach ya iku vidio dolanan indie kanthi lisènsi bébas lan sumber terbuka. Vidio dolanan iki vidio dolanan horor supernatural sing dikembangaké déning Joonas Rikkonen ("Regalis"). Vidio dolanan iki adhédasar carita fiksi paranormal saka sana jaringan SCP Foundation website.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Rikkonen, Joonas. "Releases". GitHub. Dibukak ing November 8, 2017.
  2. Rikkonen, Joonas. "Info". scpcbgame.com. Dibukak ing November 17, 2016.

Pranala njaba[besut | besut sumber]