Sępopol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sępopol
POL Sępopol COA.svg
Lambang Sępopol
120px
Lokasi Sępopol
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Warmia-Mazuria
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Sępopol
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Sępopol (Jerman Schippenbeil) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.