Sèt

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Sèt ing bawang bombay

Sèt iku larve saka laler. Sèt kerep ditemokake ing daging sing bosok. Mulane jinis-jinis set sing ditemokake ing mayat iku bisa dadi pitulung ngelmu forensik.

Saliyane iku amerga set namung mangan daging sing wis bosok, ing ngelmu kadokteran kerep dianggo ngresiki sawijining tatu sing parah lan ngindari amputasi. Saliyane iku set kerep didol minangka umpan pancingan lan pakan manuk.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sèt&oldid=1000096"