Sèt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sèt ing bawang bombay

Sèt iku larve saka laler. Sèt kerep tinemu ing daging sing bosok. Mulane jinis-jinis set sing tinemu ing mayat iku bisa dadi pitulung ngèlmu forensik.

Saliyané iku amarga set namung mangan daging sing wis bosok, ing ngèlmu kadokteran kerep dianggo ngresiki sawijining tatu sing parah lan ngindari amputasi. Saliyané iku set kerep didol minangka umpan pancingan lan pakan manuk.