Rzepin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rzepin
POL Rzepin COA.svg
Lambang Rzepin
Lokasi Slubice.PNG
Lokasi Rzepin
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lubusz
Jembar: 11,42 km²
Padunung: 6.488 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: FSL
Alamat
balé kutha:
pl. Ratuszowy 1
69-110 Rzepin
Situs wèb resmi: www.rzepin.pl
Pulitik
Walikutha: Andrzej Skałuba

Rzepin (Jerman Reppen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung 6.488 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rzepin&oldid=1090827"