Rum baba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rum baba
BabaRum.jpg
JinisCake
Panggonan asalFrance
Tlatah utawa prajaLorraine
Woworan pokokEggs, milk, butter, rum
Buku masakan: Rum baba  Médhia: Rum baba

Rum baba utawa baba au rhum yaiku kue ragi cilik sing jenuh ing sirup sing digawe karo minuman keras, umume rum, lan kadang diisi krim kocok utawa krim pastry . Biasane digawe ing sajian saben individu (udakara 5 cm, silinder sing rada tapered) nanging kadhang bisa digawe kanthi bentuk sing luwih gedhe kaya sing digunakake kanggo kue Bundt .Adonan kanggo baba kalebu endhog, susu lan butter.