Ruciane-Nida

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ruciane-Nida
POL Ruciane-Nida COA.svg
Lambang Ruciane-Nida
120px
Lokasi Ruciane-Nida
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Warmia-Mazuria
Jembar: 17,07 km²
Padunung: 4.920 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: NPI
Alamat
balé kutha:
al. Wczasów 4
12-221 Ruciane-Nida
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Leszek Gryciuk

Ruciane-Nida (Jerman Rudschanny-Nieden) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 4.920 jiwa.