Roti waluh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pumpkin bread
A delicious loaf of homemade pumpkin walnut bread.
Pumpkin walnut bread
JinisQuick bread
Panggonan asalNative Americans
Woworan pokokPumpkin
Buku masakan: Pumpkin bread  Médhia: Pumpkin bread
Roti waluh

Roti waluh minangka jinis roti cepet lembab sing digawe karo waluh . [1] Waluh bisa dimasak lan empuk sadurunge digunakake utawa cukup dipanggang nganggo roti; nggunakake waluh kalengan ndadekake sajian sing luwih gampang disiyapake. Bahan-bahan tambahan kalebu kacang - kacangan (kayata kenari ) [2] lan kismis . [3]Roti waluh biasane dipanggang ing wajan roti persegi panjang lan asring digawe ing pungkasan musim gugur yen kasedhiya labu seger. Uga bisa digawe saka waluh kalengan, sing nyebabake rasa waluh luwih kuat

. [1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b Vance, Glenna; Lacalamita, Tom (2011-04-27). Bread Machines For Dummies. ISBN 9781118069271. Dibukak ing 19 January 2015.
  2. Madden, Maura (2008-10-07). Crafternoon. p. 161. ISBN 9781439123157. Dibukak ing 19 January 2015.
  3. Niekerk, Brenda Van (2013-11-05). "50 Decadent Bread And Bread Roll Recipes". Dibukak ing 19 January 2015.