Roti cepet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Roti gedhang kalebu jinis roti sing cepet

Roti cepet yaiku salah sawijining olahan roti sing di ragi karo agen ragi kimia tinimbang roti biologis kaya ragi utawa wiwitan asam . Kauntungan saka roti sing cepet yaiku kemampuan kanggo siyap kanthi cepet lan andal, tanpa mbutuhake tenaga kerja trampil sing mbutuhake wektu lan kontrol wayah sing dibutuhake kanggo roti ragi tradisional.