Roti stik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Breadstick
2016 1129 Turin Grissini.jpg
Grissini in a restaurant in Turin
Jeneng liyanéGrissini
JinisRoti
Panggonan asalItali
Buku masakan: Breadstick  Médhia: Breadstick

Roti stik uga dikenal minangka grissini, grissino utawa tongkat dicelup, minangka salah sawijining olahan umume batang ukuran pensil roti sing garing lan garing sing asale saka Italia .