Ronggur Nihuta, Samosir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ronggur Nihuta, Samosir
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.17.07 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Samosir {{{nama dati2}}}]]

Ronggur Nihuta iku kecamatan ing Kabupaten Samosir Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Samosir