Ronggur Nihuta, Samosir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ronggur Nihuta, Samosir
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Samosir {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Ronggur Nihuta iku kecamatan ing Kabupaten Samosir Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Samosir