Ronggur Nihuta, Samosir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ronggur Nihuta, Samosir
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Samosir {{{nama dati2}}}]]

Ronggur Nihuta iku kecamatan ing Kabupaten Samosir Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Samosir