Rocket Rockers

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rocket Rockers
Rocketrockers.jpg
Grup Band Rocket Rockers
Pratélan latar wuri
ParabanRoRo
SakaBandung, Indonésia Indonésia
GénrePop punk
Mangsa akarya1998-saiki
LabèlSony Music Indonésia, BMG Music Indonésia
Sing magepokanPee Wee Gaskins
Sana jaringan[www.purevolume.com/rocketrockers
AnggotaAl Kautsar
Aska Pratama
Bisma Aria Nugraha
Rizqi Fadli
Khrisna
Tilas anggotaFirmansyah
Dony

Rocket Rockers iku band ingkang digawé rikala Présidhèn Soeharto lengsèr saka kaprésidènanipun ing Indonèsia. Jenengé kang kaping pisan RoRo ya iku Immortal President. Band iki diadegaké ing kutha Bandung, Jawa Barat, awal formasine ana Firmansyah ngisi posisi vokal, Bisma Aria Nugraha (bass), Aska Pratama (gitar), lan Dony ingkang posisi drummer.[1] Firmansyah medal saka Immoortal President, banjur diganti kaliyan Al Kautsar. Al Kautsar utawa celukane Ucay gadhah gagasan déning asma Immortal President dipunganti dadi Rocket Rockers.[2] Rocket Rockers gadhah sekawan album témbang, ya iku Sundtrack for Your Life (2002), Ras Bebas (2004), Better Season (2008), lan Tons of Friends (2011).[3]

Séjarah[besut | besut sumber]

Rocket Rockers pambuka[besut | besut sumber]

Rikala taun 2011, ingkang taksih damel album témbang sekawan Tons of Friends, RoRo diparingi tugas kanggo dadi pambuka konser All Time Low, band saka Amérikah Sarékat.[4] All Time Low manggung ing dalem Stadion Tennis Indoor Senayan, ing Gelora Bung Karno.

Prestasi Rocket Rockers[besut | besut sumber]

Rocket Rockers sampun gadhah nominasi-nominasi panghagyaan ingkang lumayan becik, sapanunggalane ya iku paringkat 29 saka 100 artis ing MTV Indonésia.[5] Rocket Rockers uga gadhah panghargyaan saka Bandung Music Fest, ya iku artis utawa band ingkang gadhah eksistensi becik ing kutha Bandung.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. groofie.com dipununduh tanggal 18 September 2012
  2. sixteenhole.com dipununduh tanggal 18 September 2012
  3. musictory.com dipununduh tanggal 18 September 2012
  4. kapanlagi.com dipununduh tanggal 18 September 2012
  5. salingsilang.com dipununduh tanggal 18 September 2012