Menyang kontèn

Rizky Ridho

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Rizky Ridho
Katerangan priangga
Jeneng dawa Rizky Ridho Ramadhani
Tanggal lair (2001-11-21) 21 Novèmber 2001 (umur 22)
Papan lair Surabaya, Indonesia
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)[1]
Posisi main Centre back
Katerangan klub
Tim saiki
Persebaya Surabaya
Angka 32
Karir nom
SSB Sumo Putro
2018–2019 Persebaya Surabaya
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2020– Persebaya Surabaya 10 (0)
Tim nasional
2019–2020 Indonesia U19 12 (1)
2021– Indonesia U23 4 (0)
2021– Indonesia 9 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:00, 18 January 2022 (UTC+7).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:41, 29 December 2021 (UTC+7)

Rizky Ridho Ramadhani (lair 21 November 2001) ya iku pemain bal-balan profesional Indonésia sing main dadi bek tengah kanggo klub Liga 1 Persebaya Surabaya lan tim nasional Indonésia.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Rizky Ridho Ramadhani: Profile". worldfootball.net. HEIM:SPIEL. Dibukak ing 30 January 2021.

Pranala njaba[besut | besut sumber]